Een heerlijke straat voor gezinnen en senioren

Wilt u meer informatie over wonen aan de Dr. Willem Dreeslaan?

Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden.

1-04-2021

Alle woningen onder optie

Nadat wij ontzettend veel inschrijvingen binnen hebben gekregen konden wij alle woningen in één keer toewijzen. Iedereen bedankt voor het inschrijven voor De IJsweide.

Uiteraard willen wij de gelukkigen feliciteren met hun optie!

Wij hebben tijdens de toewijzing een selectie gemaakt op basis van voorwaarden, hoe minder voorbehouden, hoe meer kans. Als u een woning toegewezen heeft gekregen, bent u gebeld door één van de makelaars. Op het moment waarop het telefoongesprek plaatsvindt heeft u in feite een optie op het bouwnummer.

De inschrijvers die geen woning toegewezen hebben gekregen zijn ook gebeld. U blijft, als u dat wilt, wel in ons bestand staan en kan later wellicht wel een woning toegewezen krijgen. Komt er namelijk een woning vrij, dan zoeken we opnieuw een koper voor het vrijgekomen bouwnummer.