Een heerlijke straat voor gezinnen en senioren

Wilt u meer informatie over wonen aan de Dr. Willem Dreeslaan?

Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden.

16-03-2021

De inschrijving is geopend!

Vandaag start officieel de verkoop van de woningen en zijn alle verkoopstukken te downloaden op de website van De IJsweide. Daarnaast liggen vanaf dinsdag 16 maart verkoopmappen met daarin het inschrijfformulier, de prijslijst en de brochure voor u klaar bij De Wit Garantiemakelaars in Hoogezand en Lieberom Makelaars in Sappemeer.

U heeft tot vrijdag 26 maart 2021 17:00 uur de tijd om het inschrijfformulier en de eventuele financiƫle check in te leveren bij De Wit Garantiemakelaars of Lieberom Makelaars. Dit mag ook digitaal via dewit@garantiemakelaars.nl of sappemeer@lieberommakelaars.nl.