Een heerlijke straat voor gezinnen en senioren

Wilt u meer informatie over wonen aan de Dr. Willem Dreeslaan?

Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden.

9-03-2021

Financiële check

KOSTELOOS EN VRIJBLIJVENDE FINANCIELE CHECK BIJ DE RABOBANK

Wanneer je straks kans wilt maken op één van de 16 woningen van IJsweide Sappemeer moet je na Start Verkoop een inschrijfformulier inleveren bij De Wit Garantiemakelaars en Lieberom Makelaars. Hierbij dien je ook aan te geven of je een financiële check hebt gedaan. Bij het toewijzen van de woningen maak je meer kans met een financiële check. Een financiële check geeft zekerheid of je de woning kunt kopen. 

Rutger Koppelman

Vanuit de Rabobank ben ik gespecialiseerd in hypotheken. Mijn persoonlijke aanpak wordt door klanten erg gewaardeerd. Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur die je een passend en verantwoord financieel advies kan geven? En wil je in begrijpelijke taal verder geholpen worden? Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek!”

Teun Hekhuis

Ik ben financieel adviseur en gespecialiseerd op het gebied van hypotheken en duurzaamheid. Graag denk ik met je mee bij het maken van de juiste keuze voor je hypotheek. Er komt namelijk veel kijken bij het afsluiten van een hypotheek en het bouwen van een woning. Daarbij is het wel zo prettig dat er iemand voor je is waar je op terug kunt vallen, een antwoord op al je vragen geeft én je van goed advies voorziet.

 Wij vinden het belangrijk dat een hypotheek past bij uw situatie. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! De Rabobank hypotheek kent vele voordelen:

― Je krijgt duurzaamheidskorting op de actuele hypotheekrente wanneer je hier nieuw gaat bouwen.
― Er zijn mogelijkheden om overwaarde op te nemen.
― In specifieke situaties kan je meer geld lenen dan volgens de regels is toegestaan en wij kennen een lange geldigheid van de hypotheekofferte.
Wil je zeker zijn van de huidige lage hypotheekrente? Wij kennen een geldigheidstermijn van maar liefst 1 jaar van je getekende offerte, zonder extra kosten.

Wilt u meer weten over bovenstaande, of andere opties met ons bespreken? Maak vrijblijvend een kosteloze oriënterende afspraak door ons te bellen. Wij ontvangen je graag op kantoor, uiteraard is een digitale afspraak ook mogelijk.